Bine ati venit!

Cabinetul individual de insolvență PANTELIN MARIAN este organizat în conformitate cu Legea nr. 85/2006. Suntem Membrii ai Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență din România, prezenți pe piață în Târgoviște.

Serviciile noastre se adresează firmelor în stare de insolvență sau în stare iminentă de insolvență. Obiectivul nostru este să asigurăm servicii profesionale de calitate in beneficiul tuturor părților interesate.

Vă mulțumim că ați accesat pagina noastră. Daca aveți sugestii, întrebări sau comentarii vă rugăm să ne contactați la adresa marianpantelin@yahoo.com sau prin formularul de contact.


Consultanta

   Fie că este vorba despre insolvență, mandat ad hoc sau concordat preventiv, cabinetul nostru vă va sta la dispoziție cu sfaturi de cea mai bună calitate.

Lichidare

    Ai nevoie de cineva care să se ocupe de toate demersurile legale pentru dizolvare? Puteți beneficia de aceste servicii fără a mai pierde timp prețios.

Administrare

  Nu ai timp de rezolvarea problemelor apărute la firmă? Ne putem ocupa de întocmirea actelor și a multor alte activități necesare bunului mers al afacerii tale!Link-uri

      

Comments are closed.